Aantrekkelijkheid van man

Het onderwerp dat hier centraal zal staan is de aantrekkelijkheid van de man op dating websites. Waar iedereen als eerste aan denkt bij aantrekkelijkheid zal zijn een leuke foto van de man, waar op het hoofd en het lichaam aantrekkelijk staan afgebeeld. Verder denken mannen vaak, dat ze op dating websites zo lief en zo aardig mogelijk moeten overkomen en op momenten overdreven slijmerig moeten reageren. Vrouwen houden er echter uist van om op de een of andere manier uitgedaagd te worden en dat wordt niet bereikt door alleen maar mee te praten in de lijn van de vrouw.

Eigen schuld bij een afwijzing
Via dating websites is het simpel om vrouwen te benaderen door bijvoorbeeld een email te sturen, maar als daarop geen reactie komt, is de kans groot dat de vrouw er niets in ziet. Deze indirecte afwijzing zal voor een deel aan de man zelf liggen. Vrouwen zullen op bepaalde emails namelijk altijd reageren, de kunst is alleen te weten hoe. Daarvoor zal als eerste een goed profiel van de man met een leuke foto te zien moeten zijn.

Als de mail namelijk bevalt, dan zullen vrouwen toch echt direct gaan kijken naar de foto en rest van het profiel. Een goede tip is om in de email in te gaan op haar profiel en dat moet juist niet slijmerig zijn, maar eerder uitdagend en een beetje confronterend. Als er nog humor in is verwerkt, zal dit vrijwel altijd resultaat opleveren in de vorm van een reactie van de vrouw. Bedenk wel dat humor ook echt humor moet zijn en dat men niet overdreven grappig wil overkomen.

Brutaliteit en grappig zijn
Brutaliteit kan prima verpakt worden in een email door verbaal sterke en krachtige zinnen te schrijven in combinatie met grappige subtiliteiten. Dubbelzinnigheid gebruiken ligt zo vaak voor de hand, maar daar moet wel mee uitgekeken worden, want een dubbelzinnige email wordt niet door alle vrouwen op prijs gesteld. Het belang zit hem vooral in de verbale uitdaging die wordt getoond in de email, zodat de vrouw de behoefte krijgt om daar sterk verbaal op terug te reageren. De bedoeling is dan natuurlijk haar weer verbaal te overtreffen, zodat de nieuwsgierigheid gewekt zal worden. De brutaliteit kan ook te grote vormen aannemen en daarom is het wel zinvol om dit te combineren met een nodige dosis humor, zodat de brutaliteit niet als overweldigend zal worden beschouwd.

Aantrekkelijkheid zonder logica?
Ondanks bovenstaande tips die door mannen gebruikt kunnen worden bij het leggen van contact via een dating website, is er ook nog sprake van aantrekkelijkheid waar de logica ver te zoeken is. Er zit natuurlijk veel verschil in vrouwen, maar ook in mannen en de aantrekkelijkheid tussen beiden kan dan ook zomaar zonder enige logica ontstaan. Belangrijk is altijd wel om de vrouw te prikkelen, in die zin dat ze nieuwsgierig wordt naar de man, die haar een mail stuurt.

Dating site van de week Lexa

Lexa telt momenteel bijna 2 miljoen Nederlandse leden wat de kans op een leuke date aanzienlijk verhoogt.

Dating site van vorige week Be2

Be2 is hard op weg om de grootste datingsite van Nederland te worden!