Parship

Naar de Parship website Eindelijk die leuke man of vrouw ontmoeten? Dan lijkt Parship de perfecte plek om iemand te vinden om mee af te spreken of om eens mee te praten. Bijna 4 op de 10 leden van de datingsite vindt een partner die zij voor de rest van hun leven houden, dit is een geweldig slagingspercentage voor een datingwebsite en biedt veel positieve vooruitzichten voor nieuwe leden. Een aanmelding is zo voltooid en je kunt ook direct op zoek gaan naar leuke Parship-leden die jij zeker zit zitten. Maar is de datingsite nu echt zo succesvol en handig als zij zelf beweren? Je leest het in onze recensie.

Naar de Parship website Direct naar de Parship datingsite gaan, meer lezen en gratis aanmelden?

Starten bij Parship

De eerste stap bij Parship is het uitvoeren van een persoonlijkheidstest. In deze test leer jij jezelf echt kennen en kun jij jouw persoonlijkheid volledig blootgeven. Met vragen over jouw verleden, toekomst en naar wat voor leuke persoon jij op zoek bent krijgt het systeem een perfect beeld van jouw profiel. Zo kom jij uitsluitend in aanraking met andere leden waar jij echt naar op zoek bent. De persoonlijkheidstest van Parship biedt een wetenschappelijke omschrijving. Nu het systeem weet welke kenmerken en voorkeuren jij hebt is het eenvoudig om jou te koppelen aan andere leden die eenzelfde profiel hebben. Dit biedt de kans om een leuke partner te vinden.

Het doel van de persoonlijkheidstest van Parship is om jou uitsluitend te koppelen met mannen of vrouwen die binnen dezelfde kenmerken en voorkeuren vallen. Het is niet leuk wanneer jij op een date gaat met iemand die helemaal niet dezelfde interesses heeft en hierdoor totaal niet bij jou aansluit. Gemeenschappelijke interesses en hobby's bieden leuke gesprekken en maken een afspraak uniek. Hier speelt Parship hun wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest slim op in met. Dankzij deze test worden de beste resultaten behaald, het is niet voor niets dat 40% van de leden hier hun nieuwe partner vindt.

Aanmelden bij Parship

Op de homepagina is het aanmeldformulier prominent aanwezig. Jij vult in wat jij bent - man of vrouw - en selecteert ook direct waar jij naar op zoek bent - man of vrouw. Hierna vul jij jouw e-mailadres in en verzin jij een wachtwoord. Het account is nu aangemaakt en je kunt direct inloggen. Na het inloggen kun jij jouw profiel invullen, dit geeft alvast de eerste informatie voor het uitvoeren van de persoonlijkheidstest. Op het moment dat jij voldoende informatie bij jouw profiel hebt ingevuld kun jij starten met de test en wordt er gekeken waar jij naar op zoek bent.

Parship richt zich vooral op hogeropgeleiden of mensen met een hoge functie. Directeurs, dokters, advocaten en talloze andere sectoren zijn aanwezig op de website. Dit biedt voor zowel mannen als vrouwen een ideaal platform om uitgebreid te kijken naar de verschillende opties. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar iemand in de medische sector dan is deze persoon slechts enkele muisklikken en een berichtje van jou verwijderd.

Welk cijfer krijgt Parship?

Omdat de leden op Parship vooral hogeropgeleid zijn is het moeilijk te vergelijken met andere websites. De meeste datingwebsites richten zich op de hele bevolking en dus niet op een specifieke doelgroep. Dankzij Parship kunnen deze mensen gelukkig het kaf van het koren scheiden. De persoonlijkheidstest is onmisbaar bij het vinden van een goede match en biedt een goed beeld van het samenstellen van leuke relaties. De website krijgt daarom een 7,9.


Klik hier om naar de website van Parship te gaan!

Dating site van de week Lexa

Lexa telt momenteel bijna 2 miljoen Nederlandse leden wat de kans op een leuke date aanzienlijk verhoogt.

Dating site van vorige week Be2

Be2 is hard op weg om de grootste datingsite van Nederland te worden!