Be2

Naar de Be2 website In Europa is Be2 een van de grootste online dating sites met meer dan 26 miljoen leden die over verschillende landen in de wereld verdeeld zijn. Het aantal leden uit Nederland is niet exact bekend, maar het mag duidelijk zijn dat ook in Nederland Be2 tot de grotere sites op het gebied van online dating behoort. De site kent geen specifieke doelgroep, maar is gericht op een breed publiek van singles.

Be2 richt zich vooral op singles die zoekende zijn naar een partner om een langdurige relatie mee op te bouwen. De datingsite is dus geschikt voor serieuze singles, die zelfs een gratis persoonlijkheidstest kunnen maken. Op de website wordt vermeld dat meer dan veertig procent van de leden met een volledig lidmaatschap een vaste partner zal vinden. Ook wordt er aan premium leden de garantie geboden dat er met minimaal tien andere singles contact tot stand zal komen.

Naar de Be2 website Direct naar de Be2 datingsite gaan, meer lezen en gratis aanmelden?

Aanmelding en registratie
De aanmelding bij Be2 is gratis, maar je kunt later wel voor het premium membership kiezen, waarvoor betaald moet worden. Je kunt je aanmelden via de website en daar aangeven of je man of vrouw bent en naar welk geslacht je op zoek bent. Een gebruikersnaam verzinnen en een wachtwoord bedenken maken het mogelijk om daar voortaan mee in te loggen. Aan het einde moet je een e-mailadres opgeven.

Je komt daarna in het scherm terecht, waar de persoonlijkheidstest klaarstaat. Geef spontaan je antwoorden, want er kunnen geen foute of juiste antwoorden worden gegeven bij een persoonlijkheidstest.

Persoonlijkheidstest van Be2
Naar aanleiding van de ingevulde persoonlijkheidstest worden er na partnervoorstellen gedaan. De test zelf bestaat uit vragen in meerdere categorieën. De eerste vragen zijn gericht op het bepalen of je een rationeel of emotioneel handelend persoon bent. Daarna volgt een serie stellingen over verschillende aspecten, waarbij meerdere opties kunnen worden aangekruist.

De voorbeeld stellingen kunnen met cijfers worden beantwoord, zoals een cijfer 1 voor als je de stelling niet waar vindt en cijfer 6 voor als je de stelling absoluut waar vindt. Na afronding van de test, dat ongeveer een kwartiertje duurt, moet je nog persoonlijke gegevens invullen, zoals de kleur van je haar en ogen, niveau van scholing en je lengte. Wil je elke dag een update ontvangen van nieuw aangemelde singles, dan kun je dat ook aanvinken. Vervolgens kun je nog een foto van jezelf uploaden, maar dat kan ook op een later tijdstip.

Overzichtpagina
In het startschema is te zien in hoeverre je eigen profiel gevuld is. Er wordt een mogelijkheid geboden om antwoorden te geven op aanvullende vragen, zodat je een compleet beeld van jezelf kunt schetsen. Volledigheid biedt altijd meer kansen op succes. Wil je weten wat het inhoudt en kost om premium lid te zijn, dan kun je daar op de website meer informatie over vinden. Daar worden bijvoorbeeld ook de voordelen uitgelegd.

Via Mijn Lijst kun je relevante partnervoorstellen vinden, maar ook je favoriete profielen bijhouden. Je ziet er ook wie er een bezoekje aan jouw profiel gebracht hebben. Verder kun je op zoek gaan naar een geschikte date door van de uitgebreide zoekfunctie gebruik te maken. De inkomende en uitgaande berichten zijn terug te vinden in je inbox. Het is praktisch en handig dat je de gegevens van een uitgebreide zoekopdracht kunt opslaan. Een minpunt van de site is dat je als niet betalend lid vaak alleen maar wazige profielfoto's voorgeschoteld krijgt.

Kenmerken
- Tips voor het verbeteren van het profiel
- Garantie van contact met tien premium leden bij betalend lidmaatschap
- Klantenservice altijd bereikbaar
- Be2 heeft een eigen blog voor singles
- Je bepaalt zelf wie je foto mag zien
- Relatiecoaches zijn beschikbaar
- Love stories met succesverhalen op de site

Klik hier om naar de website van Be2 te gaan!

Dating site van de week Lexa

Lexa telt momenteel bijna 2 miljoen Nederlandse leden wat de kans op een leuke date aanzienlijk verhoogt.

Dating site van vorige week Be2

Be2 is hard op weg om de grootste datingsite van Nederland te worden!