Relatieplanet

Naar de Relatieplanet website Rechttoe rechtaan online dating kan natuurlijk ook de voorkeur krijgen, waarbij er dus geen persoonlijkheidstest ingevuld hoeft te worden. Wie daar de voorkeur aangeeft, kan prima terecht bij Lexa en bij Relatieplanet. De laatstgenoemde is in Nederland de eerste echte grote site voor online dating geweest en heeft nog altijd een groot marktaandeel.

Wat dat betreft is Lexa wel een echte concurrent, want deze is wel aan een opmars bezig voor wat betreft het ledenaantal en de naamsbekendheid. Bij de Website van het Jaar verkiezing is in 2011 Relatieplanet als winnaar uit de bus gekomen.

Naar de Relatieplanet website Direct naar de Relatieplanet datingsite gaan, meer lezen en gratis aanmelden?

Zelf zoeken naar een date zonder matching
Bij Relatieplanet is er geen sprake van matching door de site zelf, maar kan iedereen zelf op zoek gaan naar leuke singles. Persoonlijkheidstesten of profielschetsen worden er niet gebruikt. In elke regio zijn er via deze datingsite meer dan voldoende singles beschikbaar, wat voortkomt uit het enorme ledenaantal. Overigens is de site een onderdeel van de Telegraaf Media Groep, maar de krant heeft er zelf verder niets mee te maken. De doelgroep is breed, zodat een ieder er terecht kan om op zoek te gaan naar een leuke levenspartner.

De website van Relatieplanet is overzichtelijk met moderne functies en een fris design. Dat is maar goed ook, want de concurrenten, zoals Parship, Relatie.nl en Lexa besteden veel aandacht aan hun website.

Feesten voor singles
Het leuke van de datingsite is dat er regelmatig een Relatieplanet feest voor singles wordt georganiseerd. Dat vindt dan plaats op een grote locatie, waar iedereen elkaar in een ongedwongen sfeer kan ontmoeten. Een groot deel van de bezoekers van het Singlesfeest zijn lid van de website, maar dat is geen verplichting. De kaarten voor het feest kosten in de voorverkoop 17,50 euro. Het feest is in een zaal, maar wordt in verschillende zalen met elk een eigen muzikaal thema gehouden.

Kenmerken
- Profielen worden gecontroleerd door medewerkers
- Leuke evenementen en feesten voor singles
- Weblog daten punt nl
- Service Datingcollege punt nl biedt hulp bij opstellen profielteksten
- Seksueel gerichte profielen worden verwijderd
- Groot bereik als onderdeel van de Telegraaf Media Groep
- Online magazine met nieuwtjes, polls en agenda evenementen

Klik hier om naar de website van Relatieplanet te gaan!

Dating site van de week Lexa

Lexa telt momenteel bijna 2 miljoen Nederlandse leden wat de kans op een leuke date aanzienlijk verhoogt.

Dating site van vorige week Be2

Be2 is hard op weg om de grootste datingsite van Nederland te worden!